Wij verzenden “The Original Blue by Royal Delft” – wereld wijd – franco huis

Of u nu op zoek bent naar het perfecte cadeau om de waarde van uw relatie uit te drukken, of dat u op zoek bent om uw persoonlijke collectie uit te breiden,

u hebt de meest waardevolle collectie gevonden, het wereld beroemde Delfts Blauw Aardewerk van “De Koninklijke Porceleyne Fles” uit Delft.

Alle producten van de “Koninklijke Porceleyne Fles” zijn volledig met de hand beschilderd waardoor dit het meest gewilde merk is voor verzamelaars en liefhebbers.

Let op, er zijn ook Royal Delft collecties, die met transfer of zeefdruk vervaardigd zijn.

Delfts aardewerk van “De Koninklijke Porceleyne Fles” is het enige 100% met de hand beschilderde, volgens het bijgeleverde certificaat van de¬† Kamer van Koophandel.

Producten voor levering buiten de Europese Unie zijn belastingvrij (exclusief BTW), maar de kans bestaat dat uw land een douanevergoeding of BTW bij aankomst in uw land in rekening brengt.

Termijn van 14 dagen: U hebt 14 dagen vanaf de ontvangst het recht de aankoop in te trekken en de goederen retour te zenden. Binnen 14 dagen nadat wij het product terug ontvangen hebben, ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug. U betaald alleen de kosten voor het terugzenden. Ga hiervoor naar CONTACT.